• Web Sisco, un proiect Five Quantum Bits pentru România

Garantii

Garantia Calitatii

Garantăm că software-ul furnizat este dezvoltat și proiectat cu cea mai mare atenție la detalii și că îndeplinește standardele noastre ridicate de calitate. Pe durata perioadei de garanție, vom remedia gratuit orice deficiență sau eroare care afectează funcționarea normală a software-ului. Această garanție acoperă aspectele tehnice și funcționale ale produsului nostru software.

Este important să menționăm că garantăm că software-ul nostru este compatibil cu specificațiile și cerințele stabilite în mod explicit în momentul implementării. În cazul în care întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a iniția procesul de remediere.

Vă garantăm că vom acționa prompt pentru a rezolva orice problemă și că vom oferi asistență tehnică în timp util. Această garanție este valabilă pe o perioadă specificată în termenii și condițiile contractuale sau în documentația software furnizată.


Fiecare afacere este diferită, astfel încât dezvoltăm o abordare individuală separat pentru fiecare proiect. Singurul lucru care rămâne neschimbat este calitatea serviciilor în fiecare etapă a proiectului.

Analiză și design
Asigurarea infrastructurii
Dezvoltare și testare
Implementare și instruirea
Suport la pornire
Suport continuuDe mentionat ca calculatorul de preturi se refera strict la aplicatiile create de noi.

Garantii preț

Garantie

0 €

Cu TVA


| sau | Suna Acum

Mesajul tău a fost trimis. Mulțumim!

Ne pare rău, dar mesajul dvs. nu poate fi trimis. Vă rugăm să ne contactați la telefon.

🍪 Acest site folosește cookie-uri.
Continuând să utilizați acest site, acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Aflați Mai Mult Accept