• Web Sisco, un proiect Five Quantum Bits pentru România

Manual de utilizare kit five quantum bits

Manual de utilizare kit five quantum bits

/upload/1/1_4_i.png

Buna ziua,
In primul rand va multumim pentru suport si achizitie!!!

Va rugam urmati ghidul de utilizare de mai jos.

Meniu
Cum se foloseste

Mergand pe premiza ca deja stiti sa faceti pc-ul sa booteze de pe stick acesta este gidul de folosire. Daca nu stiti va rog apasati pe link-ul de mai sus cum sa faci pc-ul sa booteze.

S1

Cand va apare meniul de mai sus apasti pe sageti sa navigati si pe enter sa alegeti operatiunea doirta


De exemplu noi acum vom instala windows 11, deci, vom apasa "enter" si vom selecta Instalare windows si utilitare
S1
Dupa vom apasa Instaleza windows 11. Si vom urma ghidul complet de instalare windows 11
Ce regesiti pe USB


Folder cu licente, unde gasiti o copie la codul(codurile) de activare.
S1


Kit microsoft descarcat pe 29/04/2024 direct de pe site-ul microsoft. In acest folder gasiti ambele versiuni 32/64 bits tot ce trebuie sa faceti este sa rulati "Setup".
S1


Aici aveti cateva setari predefinite, pentru cei ce sunt obijnuiti sa ruleze windows 10 sau nu doresec onecloud drive si cortana.
S1
De mentionat sunt urmatoarele fisiere:
OldRefreshMenu.reg - Acest fisier daca da-ti dublu click pe el va va dezactiva noul "Right click menu" pe windows 11 si il va face sa arate la fel ca pe windows 10/8/7 etc.
remove_ONECloud.bat - Acest fisier va dezinstala OneCloud drive. ATENTIE!!! rulati acest fisier doar pe un calculator cu windows instalat proaspat sau asigurativa ca nu exista nimic de salvat pe desktop si folderul utilizatorului adica "C:\Users\nume utilizator"
S1

Nota de informare

Înțelegem că fiecare utilizator are nevoi unice și că experiența lor în domeniul hardware-ului și al datelor poate varia. În calitate de companie, ne străduim să oferim suportul cel mai cuprinzător și informativ posibil. Este important să menționăm că, deși ne dorim ca produsele noastre să ofere cea mai bună experiență, nu putem garanta rezolvarea tuturor problemelor hardware sau prevenirea pierderii de date importante.

Acest kit este ideal pentru utilizatorii cu cunoștințe avansate despre PC-uri și tehnologie. Ne dorim ca acești utilizatori să se bucure de caracteristicile și potențialul acestui kit într-un mod care să le satisfacă pe deplin nevoile. Suntem întotdeauna aici pentru a oferi asistență și îndrumare, dar este important să avem în vedere că acest produs necesită o anumită expertiză pentru utilizare optimă.

🍪 Acest site folosește cookie-uri.
Continuând să utilizați acest site, acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Aflați Mai Mult Accept