• Web Sisco, un proiect Five Quantum Bits pentru România

Optimizare SEO

Optimizare SEO Google/Bing/Ask

Cumparatorii sunt online, Ce este seo?

Când vorbim despre SEO, ne referim la două lucruri importante: îmbunătățirea a paginilor de pe site-ul tău și o metodă prin care obții legături către site-ul tău de pe alte site-uri. Scopul principal al acestor îmbunătățiri este să facă ca paginile tale să apară mai sus în căutările pe internet, când oamenii caută cuvinte specifice.

Atunci când mai mulți oameni iți vizitează site-ul, ai mai multe șanse să atragi clienți și să faci mai mulți bani.

Mulți cred că având doar un site web vor primi automat vizitatori, dar în realitate competiția online este puternică. Este important să fii vizibil în căutările pe Google sau alte motoare de căutare, deoarece majoritatea vânzărilor online vin din aceste căutări.

In concluzie, strategiile SEO ne ajută să promovăm site-ul tău în primele rezultate ale căutărilor, indiferent de motorul de căutare pe care îl folosim (Google, Yahoo!, Bing etc.).

Prin optimizarea continutului, structurii site-ului, a meta-etichetelor si a altor factori relevanti, SEO, contribuie la intelegerea mai buna a continutului de catre motoarele de cautare, ceea ce poate duce la clasamente mai bune si la atragerea utilizatorilor relevanti. In final, SEO poate ajuta un site web sa castige mai multa autoritate, credibilitate si vizibilitate in mediul online, generand mai multe oportunitati de afaceri si succes.


On-Page SEO vs. Off-Page SEO vs. Technical SEO

On-Page SEO: SEO pe pagina se refera la optimizarile efectuate direct pe paginile unui site web pentru a imbunatati clasamentul acestuia in motoarele de cautare. Aceste optimizari includ optimizarea continutului, a etichetelor meta, a structurii URL-urilor, a titlurilor paginilor si a altor elemente specifice paginii.

Off-Page SEO: SEO off-page se refera la tactici aplicate in afara unui site web pentru a creste autoritatea si popularitatea acestuia. Aceste tactici includ construirea de legaturi (backlink-uri) de pe alte site-uri web relevante, promovarea pe retelele sociale, marketingul prin continutul generat de utilizatori si altele.

Technical SEO: SEO tehnic se refera la optimizarile si tacticile care vizeaza infrastructura si aspectele tehnice ale unui site web pentru a-l face mai accesibil si mai usor de indexat de catre motoarele de cautare. Aceste optimizari includ gestionarea corecta a tagurilor HTML, optimizarea vitezei de incarcare a paginilor, optimizarea structurii URL-urilor, implementarea corecta a sitemap-ului si a fisierului robots.txt, precum si asigurarea unei experiente de utilizare bune pentru utilizatori.

Servicii SEO!

Ca agentie SEO, le oferim clientilor nostri, pe care ii pretuim, pachete de servicii SEO de cea mai buna calitate. Lasa restul in seama noastra, pentru ca expertii nostri sunt instruiti in baza celor mai recente guideline-uri de optimizare SEO a site-ului pentru motoare de cautare ca Google, Bing sau Yahoo, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine.

SEO – Optimizare continua si rapoarte avansate

Oferim rapoarte detaliate pentru evaluarea performantei SEO pentru website-ul tau. De asemenea, iti punem la dispozitie informatii despre trafic, cele mai cautate cuvinte cheie si comentarii complete despre activitatea ta in motoarele de cautare.

Reparare Site Gratuit:
Ne uitam la orice probleme tehnice pe care le are site-ul tau si le corectam fara costuri suplimentare. Acest lucru poate insemna repararea erorilor sau imbunatatirea vitezei de incarcare a paginilor.

Creare Site Gratuit:
Daca nu ai inca un site web, noi il vom construi pentru tine fara costuri suplimentare. Vei avea un site nou, personalizat si gata sa fie folosit.

Consultanta & Rapoarte:
Noi te ajutam cu sfaturi despre cum sa imbunatatesti site-ul tau pentru motoarele de cautare. Iti vom oferi si rapoarte periodice pentru a vedea cum evolueaza site-ul tau in timp.

Optimizare Pe Pagina:
Imbunatatim continutul si structura paginilor tale pentru a fi mai atractive pentru vizitatori si pentru a ajuta site-ul tau sa fie gasit mai usor pe Google si alte motoare de cautare.

Optimizare In Afara Paginii:
In afara de site-ul propriu-zis, ne concentram pe cum sa atragem atentia altor site-uri catre al tau. Asta poate insemna sa obtinem link-uri de la alte site-uri relevante sau sa promovam continutul tau pe retelele sociale.

Numar de Pagini 1:
Pachetul acopera optimizarea pentru o singura pagina de pe site-ul tau.

SEO Tehnic:
Ne asiguram ca site-ul tau functioneaza bine tehnic - se incarca rapid, e sigur si functioneaza bine pe toate tipurile de dispozitive, de la computere la telefoane mobile.

SEO Local:
In cazul in care afacerea ta este locala, ne concentram pe cum sa atragem mai multi clienti din zona ta prin intermediul motoarelor de cautare.


Optimizare SEO preț

STANDARD

BUSINESS

PREMIUM

0 €

Cu TVA


| sau | Suna Acum

Mesajul tău a fost trimis. Mulțumim!

Ne pare rău, dar mesajul dvs. nu poate fi trimis. Vă rugăm să ne contactați la telefon.

🍪 Acest site folosește cookie-uri.
Continuând să utilizați acest site, acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Aflați Mai Mult Accept